Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) se už brzy dočká třetího potomka. Termín porodu má na přelomu června a července a na Den dětí se pochlubila už pořádným bříškem. „Krásný Den dětí. S těmi, co se mi nevejdou do náruče, fotku nemám. Ale mám tuhle s tím nejmenším, který se mi ještě vejde pod srdce,“ prozradila Lašková.

Blíží se do finále a přiznává, že už je to pro ni velmi náročné. A to si to ještě nedávno užívala. „Musím říct, že teď v tom třetím trimestru se cítím nejlíp, co jsem se cítila za celé těhotenství. Unavená, ale to je úplně normální, ale dobře, ten začátek byl horší,“ řekla Super.cz v sedmém měsíci těhotenství.

To se ale velmi změnilo. „Poslední týden byl/je vyčerpávající. Migrény mě teď ničí obden, zřejmě jdeme do finále se vší parádou. Ale věřím, že se to ještě zlomí, že se to jen sešlo a ty poslední týdny dva v jednom si ještě užiju,“ doufá a věří, že miminko ještě chvíli v bříšku vydrží a její stav se zase zlepší.

Gabriela Lašková je již maminkou dvou dětí. První syn Benedikt se narodil v dubnu 2018, druhého syna Vincenta přivedla na svět v září 2020. Opět to bude chlapeček.

Další články

Načítám