Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Lašková (34) se stala trojnásobnou maminkou. V pražské porodnici U Apolináře přivedla na svět syna. Lašková několik dní přenášela, na porod už se tak těšila.

Syn dostal jméno Edvard. „Náš třetí chlapečku, jsi důkazem toho, že na ty nejlepší věci v životě si člověk musí počkat. Štěstí, vděk a láska nabraly zase nový rozměr,“ nechala se na sociální síti slyšet Lašková. „První dny jsme si nechali pro sebe, ale ráda bych poděkovala porodnici U Apolináře za veškerou péči. Panu doktoru Horákovi, že nás provedl celým těhotenstvím. Úžasné porodní asistentce Alžbětě Němcové, která mě provedla krásným porodem a spolu s Petrou Šlechtovou pomohly na svět našemu třetímu chlapečkovi. Byly naprosto úžasné. A paní doktorce Markétě Hornové, která mi pomohla ke spontánnímu porodu,“ děkovala Lašková.

Na výběru jména se s manželem Filipem shodli. „Je pravda, že vybrat třetí jméno pro chlapečka nebylo úplně jednoduché, ale pak padlo jedno jméno, a to všechno vyřešilo. My jsme se najednou shodli, protože nám to jméno znělo i k příjmení,“ říkala Super.cz Lašková, kterou během těhotenství trápily bolesti hlavy.

Hlavně tedy na jeho konci. „Migrény mě teď ničí obden, zřejmě jdeme do finále se vší parádou. Ale věřím, že se to ještě zlomí, že se to jen sešlo a ty poslední týdny dva v jednom si ještě užiju,“ doufala Lašková.

Doma na ni čeká šestiletý syn Benedikt a tříletý Vincent. A právě proto, že už má dva kluky, nemusela pro miminko skoro nic nakupovat. „Jsem ráda, že jsem po nich všechno schovala, že jsme to nechali pěkně v garáži,“ smála se před porodem sympatická moderátorka.

Další články

Načítám