Hlavní obsah
Článek

Po oznámení konce 168 hodin Nora Fridrichová (46) na sociální sítě sázela jeden příspěvek za druhým. Poté, co Česká televize oznámila, že pořad od 1. září nahradí seriál Strážmistr Topinka, jí došla slova.

„Fridrichová na nic nepřišla, Topinka odhalí všechno,“ vtipkoval v jedné z internetových diskuzí Martin. „Jděte už s tou Fridrichovou do Brusele,“ přisadil si Jiří. „To je důstojná náhrada,“ zhodnotil Miloš.

„Konečně kvalitní nezávislé zpravodajství. Toto trvalo,“ smál se Zdeněk. „Luboš Xaver Veselý se určitě tetelí blahem,“ poznamenal Miroslav, který narážel na jednoho ze členů Rady ČT, který se s Fridrichovou nejednou dostal do ostrého sporu.

„ČT existuje kvůli zpravodajství a publicistice. Proto ji máme a platíme. To, co se s ní teď děje, je špatně,“ zamyslel se Martin. „Tak mohli by ještě nasadit Křemílka místo Reportérů,“ glosoval změnu Radek.

„Zástupci televize uvedli, že mají připravené čtyři nové publicistické pořady, z nichž jeden nasadí během podzimu v neděli večer,“ vysvětlil diskutérům Jan, který se snažil zmírnit humbuk kolem programových škatulat.

Jisté je, že kolem Strážmistra Topinky taková vřava, jakou vyvolávaly jednotlivé díly 168 hodin, určitě nevznikne. Když už nic, tak diváci ČT budou mít alespoň klidné spaní, neb se nebudou vzrušovat aktuálními kauzami a reakcemi na ně.

Související témata:
Seriál Strážmistr Topinka
Robert Mikluš

Další články

Načítám