Hlavní obsah
Článek

Radka Třeštíková (43) sdílela další fotku z Francie, kde si užívala i léto a vypadá to, že je tam velmi spokojená. Jedna věc ji ale za hranicemi naštvala. Nemůže si kvalitně fotit své proslulé výtahové fotky.

Spisovatelka ráda ukazuje své tělo a jedním z jejích oblíbených prostorů pro focení byl v Praze výtah v domě, kde žije. Fanoušci na jejích stránkách ji tak mohli vidět nejen v mnoha jejích outfitech, ve kterých chodila ven, občas se ale objevovaly i peprnější fotografie. Stejnou výtahovku si teď chtěla pořídit i ve Francii, bohužel ale narazila na nemilé překvapení.

Přes značnou část zrcadla ve výtahu byl totiž přelepen papír s informacemi pro obyvatele domu. „Moji francouzští sousedé zjevně nepochopili smysl výtahu v domě, na příští schůzi SVJ se vypravím s portfoliem svých výtahovek z Prahy,“ napsala spisovatelka na svém instagramu u fotografie, kterou ve výtahu zvládla nafotit.

Na té sice chyběl její obličej, zato se však na provokativní snímek vešly její vnady v upnutém tílku bez podprsenky, které Radka doplnila mini kraťásky. A i když své vyjádření o schůzi s promítáním svých fotek zřejmě myslela jako vtip, bylo by jistě zajímavé sledovat, jak by se na takovou show francouzští sousedé tvářili. Tak třeba o tom spisovatelka příště své fanoušky zpraví.

Další články

Načítám