Hlavní obsah
Článek

Jsme na konci pracovní týdne a to znamená, že je tu nový díl pořadu Flashback. S moderátorem Ondřejem Kočím si v něm připomínáme zajímavé kauzy z let minulých, které čeřily vodu českého a slovenského showbyznysového rybníčku.

Za připomenutí stojí trapas Dády Patrasové (68), který se jí stal před pěti lety. Na sociální síti tehdy zveřejnila přání Karlu Gottovi (†80), kterého v roce 2019 čekaly osmé kulaté narozeniny. Dáda se ale o měsíc sekla a naší největší hudební legendě tehdy přála o měsíc dřív. Není tak divu, že si lidé začali dělat z Dády legraci. Omyl si ale brzy uvědomila a svůj příspěvek smazala.

Před sedmi lety zažívala nezáviděníhodnou situaci Marta Jandová (50). Zpěvačka totiž měla velkou smůlu, spadla ze schodů a zlomila si zánártní kost. Výsledkem byla noha v sádře a chůze o berlích. Což před létem nikoho nepotěší. „Plány na léto jsem spláchla do záchodu. Festivaly budou v sedě,“ nechala se Marta slyšet. Jak řekla, tak také udělala a koncertovala i tak o sto šest. A jak je to dnes? Samozřejmě noha je vyléčená, Marta dál zpívá a zpěvačku také pravidelně vidíme jako porotkyni v talentové soutěži.

Bylo tomu sedm let, kdy se z nejznámější slovenské moderátorky Adély Banášové (43) stala paní Vinczeová. Vzala si tak svého tehdejšího přítele Viktora. Novomanželé ale veřejnost překvapili, protože se vzali den před oficiální svatbou jen před nejbližší rodinou. Ostatní si jejich „ano“ užili až o den později. Fotky se ale dostaly na internet i přesto, že snoubenci předem na pozvánce všechny žádali, aby nikam na sociální sítě nepřidávali žádné snímky z veselky.

A jak je to dnes? Adéla a Viktor jsou stále spolu a momentálně zažívají nejkrásnější chvíle v životě. Proč? To se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám