Hlavní obsah
Článek

Je tu poslední zářijový týden a i na konci prvního školního měsíce se toho každoročně děje v českém showbyznysu opravdu hodně. V novém díle pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím se o tom přesvědčíme.

Je to už pár let, kdy jsme byli zvyklí, že modelka Eliška Bučková (35) je šťastná po boku rybáře Jakuba Vágnera (42). Na konci září v roce 2018 ale vůbec poprvé promluvila o tom, že jejich vztah je u konce. Tehdy Super.cz potvrdila, že za rozchodem nestál nikdo třetí.

Jsem v pohodě, už je to delší dobu, není to rozhodnutí ze dne na den, že by v tom byl někdo třetí nebo se stalo něco špatného. Bylo to rozumné rozhodnutí dvou dospělých lidí. Máme fajn vztah, jsme v kontaktu, máme společné projekty, nehroutím se,“ řekla tehdy Super.cz Eliška.

Jakub je dnes otcem malé dcerky Kayi a Eliška je také šťastně zadaná a s přítelovými dětmi si skvěle rozumí.

Pojďme do konce září roku 2019. Tehdy by se v Davidu Kollerovi (64) krve nedořezal. Oblíbený hudebník totiž připravoval novou desku a studio hudebníka Michala Pelanta, kde CD vznikalo, vykradli. Zloději si odnesli nejen nahrané materiály, ale i hudební nástroje. Škoda byla vyčíslena na půl milionu korun. Do studia se zloději dostali navzdory zamřížovaným oknům. „Přišli jsme o materiál na novou desku. To je asi nejdůležitější věc. A kromě toho zloději vzali všechno, co tady bylo,“ řekl novinářům Kollerův spolupracovník, kytarista Michal Pelant. Davida naopak nejvíce mrzelo, že zloděj také ukradl disk, kde byly zálohované nové písně. „Třeba si na to zase vzpomeneme, ale bude to další práce,“ posteskl si tehdy Koller. A vzpomenul, od té doby legendární hudebník vydal už dvě desky.

Ewa Farna (31) je bezpochyby naší nejúspěšnější zpěvačkou současnosti. Během své kariéry se potýkala už s množstvím negativních zpráv od lidí. Na konci září v roce 2018 ale nevydržela a drzému fanouškovi z Polska naplno na jeho hejt odpověděla.

V té době totiž Ewa zveřejnila fotku z natáčení, na které měla růžovou paruku, a onomu fanouškovi se zdálo, že fotka je velmi upravená i v obličeji. „Masakrální retuš,“ napsal jí Polsky. Ewa si to nenechala líbit a začala se hájit: „Retuš tam žádná není, protože nic takového neumím a ani nemám potřebu dělat. Fotky si dělám mobilem a používám jen filtr na instagramu. Nic víc.“ Kritik ale s její obhajobou nebyl spokojený a dodal: „Filtr snad není retuš?“

Berenika Kohoutová (33) také nedávno vyděsila fanoušky zprávou o své mamince. O co konkrétně šlo? To i více z českého showbyznysu se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám