Hlavní obsah
Článek

I v tento sváteční den je tu nový díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím, ve kterém si připomínáme zajímavé kauzy z českého a slovenského showbyznysu, které rezonovaly společností v minulých letech.

V roce 2018 Česko žilo rozchodem Rytmuse (47)Dary Rolins (51). Před šesti lety v červenci už se vědělo, že Rytmus je zamilovaný až po uši do slovenské moderátorky Jasminy Alagič (35). A právě na začátku tehdejších letních prázdnin se Dara poprvé na toto téma rozhovořila. Zabolely ji totiž Rytmusovy zamilované statusy na sociální síti.

„To, že jsem ho přestala milovat a rozešla se s ním, přece logicky nasvědčuje tomu, že na jeho lásku nežárlím a z celého srdce mu jí přeji plnou náruč. Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď. Po skoro sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to přišlo na chvíli líto,“ svěřila se tehdy Dara v rozhovoru pro Nový Čas.

Dara dnes randí s Pavlem Nedvědem (51). Nedávno ale přišla dobrá zprava pro všechny fanoušky. Už brzy Daru a Rytmuse uvidíme opět spolu. Rytmus totiž na září chystá O2 arénu a Dara byla první, kdo přijal pozvání a vystoupí s ním.

Zavítejme do prvního červencového týdne roku 2019. Před pěti lety totiž proběhla ostře utajovaná svatba Adély Gondíkové (50)Jiřího Langmajera (58). Svatba se konala v rodinném prostředí sportovního areálu v Kostelci u Křížků. Adéla nedávno v našem pořadu Superchat prozradila, co má na svém muži nejraději. „Já na něm miluju to, že mě má hodně rád a dává mi to najevo. Což každý ženě dělá dobře,“ svěřila se nám.

Před šesti lety se fanoušci známé moderátorky a zpěvačky poprvé dozvěděli, že trpí nevyléčitelnou nemocí. O co jde? To i více ze života našich a slovenských celebrit se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám