Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z českého showbyznysového rybníčku.

Psal se říjen roku 2019 a vyšlo najevo, že oblíbená herečka Aneta Krejčíková (33) je podruhé těhotná. Sympatická umělkyně se tehdy objevila na jedné společenské události, a i přes hodně vrstev oblečení už dále nemohla zapírat, že je v požehnaném stavu. Dnes už samozřejmě víme, že v dubnu následujícího roku, kdy svět řešil první vlnu koronaviru, porodila dceru Antonii a její prvorozený syn Ben se tak dočkal mladší sestřičky.

V září tomu byly dva roky, co nás navždy opustila legendární Hana Zagorová (†75). Byl to bolestný okamžik pro všechny její fanoušky. Ti byli zaskočeni i před osmi lety. Tehdy se Hanička poprvé svěřila, že byla kdysi v požehnaném stavu. „Je pravda, že jsem byla těhotná. To bylo v době, kdy jsem kvůli nemoci podstupovala léčebnou kúru a mé tělo bylo plné kortikoidů. To by s mateřstvím vůbec nešlo dohromady. Narodilo by se postižené dítě,“ vysvětlila před osmi lety sama zpěvačka. Do té doby se mělo za to, že až tak daleko situace nedošla, proto byla její otevřenost tehdy až zarážející. Následovala adopce, holčičku, kterou měla získat, jí ale po týdnu zase vzali. Měla velkou smůlu, jelikož se ozvala babička dítěte. Možná o to větší lásku pak věnovala svému partnerovi a také fanouškům.

A pojďme do října roku 2017. Tehdy široká veřejnost řešila rozchod Hany Gregorové (72) s jejím přítelem Ondřejem Koptíkem. V té době Ondřej dával médiím rozhovory o sto šest, oblíbená herečka ale naopak zarytě mlčela. Nejinak tomu bylo i na premiéře muzikálu, na který se tehdy vypravila. Velký zájem médií o její osobu ji ale rozhodil. Hned o přestávce běžela k šatně, kde si vyzvedla červený kabátek a se záblesky fotoaparátů v zádech zběsile prchla z divadla ke svému zaparkovanému autu. „Nechte mě už na pokoji!“ zvolala pouze na přítomné novináře, s nimiž se ovšem na takové akci muselo počítat, neboť jsou oficiálně zváni. O dva roky později se ale Hana a Ondřej dali opět dohromady.

Více pikantností z českého showbyznysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

10
fotek

Další články

Načítám