Hlavní obsah
Článek

Se šťastným číslem 7 bude již tento pátek soutěžit ve finále Muže roku devětadvacetiletý Daniel Sklář. Sympatický podnikatel pochází z Frýdku Místku, ale žije už delší dobu v Praze. „Párkrát jsem byl na akcích, kde si ze mě dělali legraci, že přišel muž roku, tak mě to inspirovalo,“ smál se Daniel.

Pro Skláře není Muž roku prvním kláním, kterého se účastní. „Byl jsem v reality show o grilování, což je můj koníček. Celkem mě to natáčení bavilo, tak jsem si řekl, že zkusím něco dalšího,“ upřesnil. Hodně mladých mužů ze soutěže krásy se později objevilo i v dalších reality show. Šel by Dan třeba do Love Islandu? „Ani v tomhle směru se ničemu nebráním. Jsem svobodný a nezadaný, tak bych mohl,“ krčil rameny.

Kdysi Daniel zkoušel i modeling. „Ale řekli mi, že jsem na to moc vysoký. S botami měřím dva metry, bez nich 197 centimetrů. Na molo jsem nemohl, ale dělal jsem focení,“ vysvětlil s tím, že má trochu problém sehnat nějaké pěkné oblečení, které by mu sedělo.

Protože jsme si povídali na soustředění finalistů, chtěli jsme vědět, z čeho měl největší trému. A překvapivě to bylo grilování, které pro kolegy připravil. „Bál jsem se, aby klukům chutnalo,“ přiznal Daniel, který se ve volném čase věnuje také fitness. „Teď cvičím čtyřikrát týdně,“ dodal.

Související témata:
Daniel Sklář

Další články

Načítám