Hlavní obsah
Článek

V soutěži Muž roku bude pod číslem 4 v pátek v náchodském divadle bojovat Ondřej Valenta. Je mu třicet dva let, pochází z Prahy a má několik profesí. „Jsem učitel, fotbalový trenér a model,“ vypočítal.

Modelingovou kariéru měl prý před deseti lety. „Byl jsem i v zahraničí, ale pak jsem si od toho dal kvůli fotbalu pauzu. Teď bych se k tomu chtěl vrátit, protože je zase pauza ve fotbale,“ vysvětloval.

Měl jsem angažmá na Spartě, kde jsem trénoval čtyři roky. Ale kvůli redukci realizačního týmu jsem se nevešel do dalšího roku,“ upřesnil Vojta, který vedle toho vyučuje tělesnou výchovu na střední škole dopravní. „Takže mám ve třídě hlavně kluky. Ale jen fotbal nehrajeme, snažím se je rozvíjet všestranně,“ smál se.

Vedle sportu Valentu baví také cestování a zabývá se seberozvojem. „Chtěl bych si vyzkoušet i chůzi na žhavých uhlících, ale ještě jsem nesebral odvahu,“ svěřil. Jako jeden z mála finalistů je také zadaný. „S přítelkyní jsme spolu sedm měsíců,“ prozradil. A svěřil nám i význam jednoho svého překvapivého tetování. „Byla to taková sázka s mamkou. Mickey Mouse jsme si nechali udělat spolu, když jsem dodělal vysokou školu,“ prozradil.

Související témata:
Ondřej Valenta

Další články

Načítám