Hlavní obsah
Článek

Dvaatřicetiletý zlínský rodák Jiří Dráb je dalším finalistou soutěže Muž roku, vylosoval si číslo 6. Žije v Praze a pracuje jako manažer. K tomu, aby se přihlásil, ho přiměla maminka, která je dlouholetou fanynkou klání v mužské kráse. „Když jsem postoupil do finálové dvanáctky, věděla všechno, co mě čeká, dřív než já,“ smál se.

Určité modelingové zkušenosti už má Jiří za sebou. „Když mi bylo patnáct šestnáct, byl jsem v nějakých agenturách. Ale pak jsem se věnoval spíš sportu. Aktivně boxuji, navíc jsem hodně narostl, tak nemám úplně konfekční postavu. Měřím skoro dva metry,“ prozradil.

„Takže modeling jsem odsunul a věnoval se studiu, mám inženýrský titul, a boxu. Skloubit se to dalo, i když tréninky a zápasy jsou náročné, ale není to tak, že by to člověka úplně vymlelo. A od té doby, co jsem se přestěhoval do Prahy, začal jsem trénovat v těch nejlepších klubech. Už jsem měl postupovat do profi scény, ale zlomil jsem si ruku,“ dodal.

Teď už je v pořádku a po finále Muže roku, které proběhne již 23. srpna v Náchodě, hodlá v boxerské kariéře pokračovat. A protože je single, nebránil by se ani nějaké lásce. „Jsem vztahu otevřený,“ uzavřel.

Související témata:
Jiří Dráb (model)

Další články

Načítám