Hlavní obsah
Článek

Dvaatřicetiletý podnikatel v gastronomii z Českých Budějovic Jakub Klíma bude tento pátek ve finále roku soutěžit s číslem 9. S komunikací nemá majitel baru rozhodně problém.

Udržet si takovou postavu, jakou se může chlubit, není při podnikání v tomto oboru jednoduché. „Zastávám moto Life is Balance. To znamená, že to, co tomu tělu vezmu, musím mu i dát. V co největší možné míře se snažím věnovat zdravému životnímu stylu, kde si kompenzuju to, co jde zase po večerech pryč,“ usmíval se.

Doporučil i svůj oblíbený drink. „Skinny Bitch, protože je nejméně kalorický a zároveň to prokládáte vodou. Je to vodka se sodou a limetou a pijí ho nejen modelky, ale i chlapi, kteří se snaží udržet figuru,“ upřesnil. Sám se věnuje fitness a jezdectví.

A co ho přivedlo k tomu přihlásit se do soutěže mužské krásy? „Jsem hodně sociální člověk a věřím, že tohle prostředí by mi mohlo otevřít nové cesty někam, co by mě mohlo v životě posouvat. Je mi jedno, jestli to bude modeling, nějaký film. Celkově mě baví společenský život,“ vysvětlil, že chce překročit hranice Českých Budějovic. V našem videu jsme si popovídali o jeho tetování a jeho jeho významu.

Související témata:
Jakub Klíma

Další články

Načítám