Hlavní obsah
Článek

Původem australská herečka Margot Robbie (34) je v radostném očekávání. Poslední fotografie, které se objevily zatím exkluzivně na britském Daily Mailu, potvrdily, že představitelka filmové panenky Barbie čeká miminko. V bílém crop-topu totiž poprvé hrdě odhalila zaoblující se bříško.

Čtyřiatřicetiletá hvězda filmů Vlk z Wall Street, Tenkrát v Hollywoodu nebo Sebevražedný oddíl poslední týdny dávala přednost over-size oblečení, a tak se už spekulace na toto téma vyrojily, herečka si ovšem pochopitelně s potvrzením dávala na čas. Ten správný okamžik zřejmě nastal o víkendu, když byla spatřena, jak s manželem nastupuje na loď během dovolené u jezera Como, právě ve zmiňovaném zkráceném tričku.

Jejím vyvoleným je herec a producent Tom Ackerley, jehož poprvé poznala v roce 2013 během natáčení válečného filmu Suite Française, ale chodit spolu začali až o rok později. Po dlouholeté známosti se v roce 2016 vzali a založili i společnou produkční společnost Lucky Cap Entertainment. Soukromí se přitom snaží udržet pod pokličkou, poprvé se například společně objevili na červeném koberci až téměř rok po svatbě.

Vzhledem k tomu, jak moc jsou oba dva vytížení, se prý naučili dodržovat jedno zásadní pravidlo, díky němuž jim vztah stále klape. „Nejužitečnější věc, kterou jsem se naučila od jiných párů v tomto odvětví je, že od sebe nemůžete být déle, než tři týdny,“ řekla Robbie v roce 2016 pro Daily Telegraph. „Vztah na dálku může být opravdu těžký, když nevidíte světlo na konci tunelu. Může vám to zamotat hlavu, takže pravidlo tří týdnů je klíčové,“ dodala.

Další články

Načítám