Hlavní obsah
Článek

Do boje o návštěvnost kin v letní sezóně se nově zapojil snímek Námi to končí s Blake Lively v hlavní roli. Ta to jako konkurence a zároveň manželka Ryana Reynoldse, představitele Deadpoola, nebude mít proti jeho úspěšnému filmu vůbec jednoduché. Na řadu tedy přicházejí ženské zbraně, se kterými božská Blake ví, jak pracovat.

Ve videu je obdivovaná herečka vidět ve vzdušném kompletu pošitém květy, skládajícím se ze saka a kraťasů. Pod rozepnutým horním dílem ale nic dalšího nemá. Blake Lively tak momentálně aktivně propaguje svůj nový romantický film a svými modely s květinovými vzory chce na turné připomínat hlavní postavu z filmu, majitelku květinářství Lily Bloomovou, jejíž postavu sama ztvárnila.

Díky nedávno proběhlé premiéře tohoto trháku je Blake v posledních dnech všude po světě na roztrhání. Za sebou má nespočet rozhovorů, tiskových konferencí a samozřejmě i premiéry nejen v New Yorku či Londýně. Na svých modelech si ale dává vždy záležet, aby souvisely s filmem a zároveň padly její postavě. Ukazuje tím opět svůj cit pro módu, kterým je pověstná.

Její fotky z akcí k filmu poslední dny zaplavily sociální sítě a obdiv diváků na sebe nenechal dlouho čekat. „Je zkrátka nádherná,“ píší mnozí z fanoušků pod fotkami z premiér, kde čtyřnásobná maminka pózuje pro fotografy nebo se podepisuje fanouškům. „Krása sama,“ chválí další komentující a dodává: „Nová Marilyn!“

Snímek, který právě vstoupil do kin po celém světě, je adaptací románu od populární americké autorky Colleen Hoover. Její knihy si získaly velkou popularitu také u nás. V hlavní mužské roli se představí Brandon Sklenar, jehož předci pocházejí z Československa.

Film zatím sklízí veskrze pozitivní ohlasy, ale Deadpoola s Wolverinem zcela jistě v návštěvnosti kin neporazí. Pokud bude romantické drama úspěšné, možná se dočkáme i zfilmování druhého dílu s názvem Námi to začíná.

Na vybrané květinové modely se podívejte v galerii.

Další články

Načítám