Hlavní obsah
Článek

Módní guru Super.cz Filip Vaněk (46) si v našem pořadu Fashion Boss nebere servítky a doslova říká, co si myslí. Tentokrát pochválil hvězdy, u kterých byste to nečekali. Naopak to pořádně schytaly partnerka Jaromíra Jágra Dominika Branišová a také náš národní poklad Lucie Borhyová (46).

„Z kterýho to je roku? Tohle jsou devadesátky. To je kostým ze začátku televize Nova, ne?! Lucie je náš národní poklad, pozitivně naladěný člověk. I v těch devadesátkách by tohle ale byl průser a průser to je pořád. Tenhle typ tenisek si nekupujte, nenoste je, nikdy. Tenhle typ kalhot taky ne,“ řekl Super.cz Filip na adresu Lucie Borhyové.

A také Dominika Branišová (30) podle něj nezabodovala. „Je to typ šatů z Aliexpressu. Je to absolutně mimo všechny módní trendy a nepatří to do kultivovaného světa módy. Ta bílá kabelka s fialovou je zlo,“ nechal se slyšet stylista.

Naopak nadšený byl z modelu Nely Slovákové (34), který byl mnohokrát kritizován. Šlo o šaty, které vynesla na brněnské módní akci Fashion night. „Má to styl, perfektní make-up, skvělý šaty, perfektní boty, ty jsou velmi módní. Tohle se Nele fakt povedlo. Postříkat se nemusela. I bez toho je to skvělý. Kdyby takhle přišla na pražský fashion week, tak by tam byl alespoň jeden dobrej model,“ dodal Vaněk.

A co dalšího prozradil? Na to se podívejte v našem videu.

Další články

Načítám