Hlavní obsah
Článek

V sobotu proběhlo prestižní udílení Cen Thálie v Národním divadle. Náš módní guru Filip Vaněk zhodnotil modely, které přítomné hvězdy z řad nejen oceněných vynesly. A byl doslova v šoku. Takhle kritický v minulosti snad ještě nebyl.

Až na Terezu Mátlovou, Alžbětu Bartošovou a Denisu Barošovou to odnesly všechny přítomné dámy.

„Tohle je kostým z Darlingu? Přijít v minišatech a nadkolenkách na Ceny Thálie? Měla být vykázána,“ řekl rázně Filip Vaněk na adresu Kristýny Leichtové.

„Ceny Thálie se udílí ve svatostánku umění, v Národním divadle. I obyčejný host, který si koupí lístek, se má obléci adekvátně situaci. A už se vůbec nebavím o kvalitě šatů, ta je nevalná, ani jí to nesedí střihově, zbytečně to upozorňuje na deficity postavy. Na odlescích mikroplyše vidíme, že to není kvalitní látka. Ve světě nikdo takhle oblečený nechodí. Byť je to talentovaná herečka, postrádá talent na to, jak se obléct,“ dodal Vaněk.

Schytala to také Dagmar Pecková. Její model vůbec neoznačil za šaty. „Tady mi ukazuješ kus dekorace. Strhla kus opony a do ní se oblékla. To nesvědčí o žádném dobrém vkusu nositelky. Takhle dělají v Národním divadle horu. Že vezmou papír a namalují to na to. To nepřipomíná vůbec oblečení. Paní Peckové by prospěl i jiný make-up a účes,“ upřesnil Vaněk.

Naopak make-up a vlasy pochválil u Emílie Vášáryové. Bohužel už neocenil její outfit na Ceny Thálie. Označil ho za velmi dobrý na běžné nošení, ne však na galavečer, jakým takové udílení cen je.

„Velice si jí vážím, je to velmi půvabná dáma. Je i velmi půvabně oděná a je to perfektní návod, jak se obléct do civilu, nikoli na Ceny Thálie. Asi se v Národním divadle cítí jako doma, a proto tam přišla v legínách a dece, kterou má k telce. A o té tašce se ani bavit nebudeme. To je perfektní taška do města, když jdete pro mléko,“ řekl Vaněk.

„Když se takhle oblečete do kanceláře, do města, je to skvělý. Velmi jí to sluší. Ale ne na Ceny Thálie,“ dodal.

Ani Martina Preissová se netrefila. Za šílené označil i její punčochy. „To jsou šaty, které fungují dobře u plotny se zástěrou,“ řekl drsně.

Jak ohodnotil další hvězdy? Na to se můžete podívat právě nyní v novém díle Fashion Bosse.

Další články

Načítám