Hlavní obsah
Článek

Šampaňské z roku, kdy se stal prezidentem, a k tomu tričko nesoucí jeho merch. Filip Turek na oslavu 80. narozenin Miloše Zemana rozhodně nešel s prázdnou. I on se dočkal parádní výslužky, kterou dost možná ani nečekal. Fanoušci mu za účast na party dali kvůli kontroverzním hostům co proto!

„Narozeniny pana prezidenta byly absolutně nezapomenutelný zážitek. Měl jsem tu čest sedět v úzkém kruhu na večeři u jednoho stolu s šesti prezidenty a mnoha dalšími významnými osobnostmi české a evropské politiky, včetně patriotů z naší evropské frakce,“ nechal se slyšet europoslanec na sociální síti.

„Jsem z toho takový nesvůj. Vás mám rad, ale Kaliňák s Ficem? Gauneři Slovenska? Jsem zvědavý i na toho Orbána, jestli se po čase vybarví jako trojský kůň Ruska,“ napsal Turkovi Petr. „No jo, pátá ruská kolona,“ nechal se slyšet Daniel. To byly ještě ty slušnější komentáře. „Už tam chyběl jen Putin,“ ušklíbl se David.

„Pro nemocné maniaky, kterým vlezl na mozek Brežněv a tam chcípnul: Na proruské akci by asi těžko byl polský prezident Duda. Označování každého druhého za proruského považuji za jednoznačnou ukázku psychické poruchy, silného komplexu a primitivismus,“ vzkázal všem kritikům europoslanec.

„Byl tam Duda a mnoho dalších. Jednoduchá výmluva od jednoduchého jedince. Proruský s.ině nikdy nebyly moc chytrý,“ utrousil Johnny.

Turek si ale mimořádný dojem z oslavy i přítomných hostů nenechal zkazit. Když se ho jeden z fanoušků zeptal, zda byla možnost prohodit pár slov s maďarským premiérem Viktorem Orbánem, úplně se rozzářil. „Jasně. Seděli jsme skoro vedle sebe na večeři,“ pochlubil se.

Související témata:
Čeští europoslanci

Další články

Načítám