Hlavní obsah
Článek

Nový europoslanec Filip Turek (Přísaha a Motoristé) přijel do své nové práce ve velkém stylu! Splnil slib, který voličům dal, a do místa svého nového působiště dorazil nablýskanou limuzínou vyrobenou v roce 1984, která má spotřebu jako tank.

„Nejpřirozenější je pro mne luxusní automobil s velkým motorem, ale využívat budu asi všechny možnosti. Jako hezká provokace bude příjezd mým starým fialovým rolls-roycem na starých pražských SPZ ještě bez označení EU a se starým logem CZ na zadním okně,“ rozzářil se podnikatel a nyní i politik v rozhovoru pro PrahaIN.

„Můj druhý rolls jsem si dokonce v Bruselu kdysi kupoval, tak i s ním si tam udělám třeba výlet. Po takové cestě s vozem s motorem V8 o objemu 6,75 litru je klimatická úzkost téměř povinností,“ doplnil Turek, který svou spanilou jízdou u fanoušků i přátel zabodoval.

„Hranatá cesta do roku 1984 pokračuje,“ komentoval svou cestu do Bruselu a Štrasburku, kde proběhlo první zasedání europoslanců, na Instagramu, kde se mu dostalo spousty ovací a pochvalných komentářů.

„To je úplně nejvíc! Stále tomu nemohu uvěřit!“ nechal se slyšet jeho dobrý kamarád, miliardář Richard Chlad.

„Je to tady ukrutný! Už se těším, až tě provedu!“ vzkázal mu Turek, který se aktuálně seznamuje se svým novým působištěm.

„A pak vykroč pravou nohou, Filípku,“ vzkázala mu moderátorka Alex Mynářová.

Další články

Načítám