Hlavní obsah
Článek

Rád provokuje a v budoucnu na tom nehodlá nic měnit. Aktuálně se velmi baví způsoby dopravy do Bruselu a Štrasburku, kde se konalo první zasedání nových europoslanců. Ani tentokrát Filip Turek nezklamal.

„Dnešní cesta do práce, kdy padlo přibližně 1200 kg paliva, i v produkci emisí zatím nejvydařenější hodnoty,“ pochlubil se na sociální síti podnikatel a politik, který si z green dealu pranic nedělá. Do zaměstnání se dopravil letadlem z vojenského letiště ve Kbelích.

„Milovníci vkusu ocení ilustrační záběry tajemného terminálu 4 a letounu CASA C-295M AČR,“ doplnil a tasil zmíněné fotografie, které jeho fanoušci velmi ocenili. „Jaká byla obsazenost letadla?“ zeptala se jedna z jeho sledujících jménem Tereza.

„Já a pan ministr,“ odvětil Turek s tím, že to bylo pro dobrou věc. „Letadla AČR musí být pravidelně v pohybu z mnoha důvodů,“ doplnil na svou obranu. V následné diskusi mu pak lidé dali za pravdu.

Nedá se ovšem předpokládat, že by tímto způsobem mohl projíždět armádní stroje každý, kdo si vzpomene a bude náhodou v blízkosti kbelského letiště.

Už nyní se fanoušci nemohou dočkat toho, čím je europoslanec Přísahy a Motoristů překvapí příště. Laťku totiž nasadil hodně vysoko, o tom není pochyb.

6
fotek

Další články

Načítám