Hlavní obsah
Článek

Nedávno oslavil 18. narozeniny a od té doby se dějí věci! Filip Neruda má zřejmě pocit, že je vtipný jako málokdo, a podle toho se také chová. Bohužel pro něj i jeho maminku Danuši Nerudovou si spíše škodí. A neprospívá ani kandidátce do Evropského parlamentu.

„Za jednu vládu Petra Fialy: 2 hokejové medaile. Za dvě vlády Andreje Babiše: 0 medailí,“ umístil si na sociální síť X starší syn neúspěšné kandidátky na prezidentku Česka, která to nyní zkouší ve volbách do Evropského parlamentu.

Bez jakéhokoli emotikonu a s dovětkem „Náhoda? Nemyslím si.“ není divu, že mnozí diskutéři pojali podezření, že to Filip myslí opravdu vážně. Však v tom taky lidi nějakou dobu nechal, aby se jim záhy nehezky vysmál.

„Zase nálet Babišovců, kteří tento příspěvek berou vážně. Kňučíte,“ poznamenal v reakci na následné komenty.

Foto: Archiv F. Nerudy
Filip Neruda je na síti X velmi aktivní.

Nelze si nevšimnout, že Filip vystupuje jako velmi neohrožený mladík, který má v zádech podporu jako Brno. To je ostatně město, odkud pochází. Náhoda? Nemyslíme si.

Je otázkou, zda své slavné mamince nedělá spíš medvědí službu a jestli jí krátce před volbami do Evropského parlamentu spíš neuškodí. Tak vtipný, jak myslí, není. Spíš to vypadá na rozmazleného a „tradičně“ arogantního příslušníka zlaté mládeže.

Těch už jsme tu měli a nedopadli obyčejně příliš slavně, zvláště pokud sázeli jenom na rodinné dobré jméno a zázemí.

Související témata:

Další články

Načítám