Hlavní obsah
Článek

Manželka Filipa Blažka Jolana hanlivě okomentovala poprsí herečky Veroniky Arichtevy (38). A strhla se pořádná mela. „Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo do zprávy Veronice z pracovního profilu Jolany, která je nehtařkou. Jolana ale nečekala, že Arichteva její zprávu zveřejní. Veroniky se ihned zastali kolegové ze šoubyznysu a na Jolaně Blažkové nenechali nit suchou.

Samotná Jolana zas nechápe, proč soukromou zprávu herečka vůbec zveřejnila. Ta si ale stála za tím, že neudělala nic špatného. „Měla jsem se ozvat? Měla! Nevím, proč by si měl kdokoliv nechat líbit útok na svoji postavu, život, práci, děti. Od kohokoliv,“ vpálila Blažkové Arichteva.

Kauza se dotkla i herce Filipa Blažka (50), do něhož se nyní kvůli manželce strefují na Instagramu. Blažek bude letos tančit ve StarDance a lidé mu kvůli manželce spílají pod jeho příspěvkem týkajícím se právě taneční soutěže.

Co na tom, že Blažek nemá s manželčiným vyjádřením cokoliv společného, komentáře už si žijí vlastním životem. A některé jsou natolik vulgární, že by se neměly líbit ani dotčené Arichtevě.

„Můžu se zeptat jaký to je, mít za manželku zkurvenou pí*u? Děkuji za odpověď,“ stálo například na jeho profilu. A to už bylo hodně přes čáru. „Za svoji manželku byste se měl stydět, když nemá ani odvahu postavit se svojí vlastní hlouposti,“ zaznělo také v komentářích. „Prosím, ať vaše žena nechodí na žádný TV přenos!!!“ řešila se i případná manželčina podpora ve StarDance. Útoky se objevily i pod dalšími Blažkovými fotkami a zaplavily hercův Instagram.

„Snad vám to paní manželka (StarDance, pozn. red.) neprohrála,“ napsal další. „Promiňte Filipe, ale vaše žena se neukázala zrovna v dobrém světle, vůbec nechápu, jak tohle mohla někomu napsat…,“ byl jeden z těch slušnějších komentářů. Filip Blažek na zmíněné zprávy veřejně nereagoval.

Další články

Načítám