Hlavní obsah
Článek

První taneční večer mají za sebou. Herec Oskar Hes (25) a tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková na parket vpluli krásným waltzem. Okamžitě si získali televizní diváky, které tancem na píseň Never Enough, nadchnuli.

„Není pochyb, že to byl nejlepší tanec. Ale to se nepočítá. Většinou nevyhrávají ti nejlepší, ale nejsympatičtější,“ okomentovala jejich výkon Tatiana Drexler. V prvním kole nasbírala soutěžní dvojice 23 bodů a spolu s Jiřím Ježkem a Lenkou Norou Návorkovou jsou na druhé pozici.

Podle sázkových kanceláří by to známý herec mohl dotáhnout až do finále. Ještě před vypuknutím StarDance totiž na jeho vítězství byl kurz 3,5:1. „Jsem nervózní, kvůli tomu, že na nás sázkaři sází. Budu se je snažit nezklamat,“ svěřil se Super.cz Oskar po prvním večeru. „Myslím, že je skvělý herec i tanečník. Strašně chytrý a sympatický kluk a že tam je úplně všechno,“ prozradila jeho taneční partnerka.

Kateřina herce po prvním kole nešetřila chválou. „Jsem nadšená a děkuji vesmíru, že můžu tančit právě s Oskarem a je to boží,“ dodala Kateřina. Svým výkonem společně vyrazili televizním divákům dech. „Chvílemi nebylo poznat, kdo z dvojice je profík,“ stálo v jednom z komentářů. „Skvělý výkon, jedni z favoritů,“ bylo v další zprávě od diváků na sociální síti. „Letošní vítěz,“ nešetřili chválou fanoušci.

5
fotek

Další články

Načítám