Hlavní obsah
Článek

I když ho diváci znají hlavně coby záporáka, kterého si Mark Kristián Hochman zahrál například ve Zlaté labuti, ve skutečnosti je to sympaťák. Jeho fanynky teď možná zklame, že je jejich idol šťastně zadaný.

Alespoň na premiéře minisérie Dcera národa tak rozhodně působil. Když přišla řeč na pohlednou blondýnku, která ho do Lucerny doprovodila, významně ztichl. „To bych nerad komentoval,“ usmíval se herec. To, že jde o jeho partnerku, ale nevyvrátil.

Zda je právě pohledná blondýnka jeho romantickou láskou, o které vypráví příběh Zdeny Havlíčkové, si taky raději nechal pro sebe. „Romantickou lásku už jsem zažil, velkou,“ prozradil. V každém případě to Hochmanovi v doprovodu mladé ženy náramně slušelo a vypadal velmi spokojeně.

Nadšený je i z rolí, na jejichž nedostatek si nemůže stěžovat. Obvykle hraje záporné hrdiny, v Dceři národa tomu tak ale nebylo. „Tam to snad bude v pohodě, ale je fakt, že se mi lepí na paty. I když se snažím, kupuju si boty s novými patami, dokonce i ponožkami, pořád se mě drží,“ vtipkoval.

V rozhovoru pro Super.cz také prozradil, jaká jsou úskalí dobových kostýmů a že se rozhodně netýkají pouze dam. „V té uniformě to nebylo úplně příjemný. Navíc jsem měl pořád otlačenou hlavu od helmy, no jak říkám, nebylo to příjemný,“ prozradil Mark Kristián Hochman.

Další články

Načítám