Hlavní obsah
Článek

Po červeném koberci na filmovém festivalu v Benátkách se během středeční premiéry dlouho očekávané fantasy komedie Beetlejuice Beetlejuice prošla úctyhodná sestava celebrit. Letošní novinka z dílny Tima Burtona, který do svého snímku obsadil i svou překrásnou partnerku Monicu Bellucci, přivábila do italského města lásky i hlavní ženské hvězdy celého filmu.

Zralou trojici hereček ve složení Monica Bellucci (59), Cate Blanchett (55)Winona Ryder (52) doplnila naopak jedna z nejmladších hollywoodských senzací Jenna Ortega (21). Představitelka seriálové Wednesday dokonale sladila své tylové šaty a rtěnku se zmiňovaným kobercem a zároveň odhalila celá záda.

Winona s Monicou sáhly po černé klasice, přičemž Ryder ozvláštnila premiéru vrškem v pánském stylu se sakem, vestičkou a vázankou u krku, který zkombinovala rovněž s širokou tylovou sukní. Herečka se na akci nechala doprovázet manželem Scottem Mackinlayem Hahnem.

Bellucci pro změnu zaujala modelem v netradičním střihu a pochopitelně se téměř nehnula od svého partnera a režiséra snímku v jednom Tima Burtona. Kate Blanchett pak oslnila v nádherných lesklých šatech s perlovou aplikací, která kopírovala její útlé křivky do posledního detailu.

Na premiéře ovšem nechyběla třeba ani hvězda Vetřelce Sigourney Weaver, Catherine O’Hara nebo Michael Keaton a Willem Dafoe. V českých kinech se na novinku, která navazuje na legendární Beetlejuice z roku 1988, můžete těšit od 5. září.

Další články

Načítám