Hlavní obsah
Článek

Poté, co ji fanoušci zahrnuli dotazy a zprávami, Nikol Leitgeb (37) přehodnotila své plány. I když se ke konci tria 3v1 nechtěla dál vyjadřovat, přece jen se k němu vrátila a řekla, jak se věci měly, mají a mít budou.

„Slíbila jsem si a slíbila jsem to hodně lidem, že se v tom nebudu rejpat, že na to nebudu reagovat, že to jednou skončí, že se ta situace uklidní. Ale ono se to prostě neděje,“ řekla na úvod svého příspěvku na Instagramu.

„Jsem zvyklá se stavět za různý lidi a možná bych se měla postavit sama za sebe. Posíláte mi různý články, je to takový hon na čarodějnice, ale já nikomu nic neprovedla,“ krčila rameny Leitgeb. K fanouškům promluvila z lesa, kam vyrazila na houby. A možná i kvůli tomu, aby si pročistila hlavu a utřídila myšlenky.

„Z 3v1 jsem odešla proto, že mi to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství. A neuměla jsem v tom dost dobře fungovat. Já to tak prostě mám, jsem hypersenzitivní, no. A během tři čtvrtě roku se mi ty moje domněnky potvrdily. To je celé. Nic víc v tom není,“ shrnula.

„Věřím, že se to stává, že se to stalo i vám, že jste se s někým po nějakém čase duševně oddálili. Je to život. A byla bych ráda, kdyby se v tom už všichni přestali rejpat. Není vůbec v čem,“ uzavřela Nikol.

Další články

Načítám