Hlavní obsah
Článek

Christina Aguilera (43) to s radikálním hubnutím podle mnohých svých příznivců naprosto přehnala a začíná vypadat nezdravě. Na internetu se začalo šířit video se zpěvačkou, které bylo pořízeno během páteční akce, jejíž byla součástí. Podle lidí je zřejmě nejhubenější, co kdy byla, a na přetřes se tak podle očekávání dostal i hubnoucí lék určený pro diabetiky Ozempic, jehož užívání a především zneužívání se rozšířilo nejen v Hollywoodu.

Zpěvačka se v pátek účastnila akce studia zaměřeného na lekce cvičení Barry’s Bootcamp. Video zpěvačky umístil na síť X i jeden z účastníků akce s textem: „Ozempic není to, co holka chce nebo co potřebuje,“ čímž odkazoval na jeden ze zpěvaččiných nejslavnějších hitů - What a Girl Wants z roku 1999, kdy se zpěvačka prosadila.

Není divu, že lidé houfně začali řešit, co za jejím rapidním hubnutím stojí. Zda skutečně cvičení, které tímto propaguje, nebo snad zmiňovaný lék, který se aplikuje do těla injekčně. Někteří se pozastavovali také nad jejím mimořádně vyhlazeným obličejem.

Aguilera, která momentálně slaví 25 let na scéně, se ovšem dočkala i zastání, kdy ji jeden z fanoušků pochválil, jak úžasně vypadá, a další napsal: „Christina Aguilera vypadá dobře i za normálního osvětlení, když není na pódiu nebo na place. Sice už začíná mít takovou tu obrovskou hlavu, ale pořád vypadá úžasně.“ A jak vnímáte zpěvaččinu proměnu vy?

Další články

Načítám