Hlavní obsah
Článek

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo (39) už je možná ženatý muž. O tom, že se Ronaldo oženil se svou láskou Georginou Rodriguez, spekulují fanoušci nejen na sociálních sítích.

Slavný fotbalový kanonýr si totiž nedávno založil nový YouTube kanál s názvem „UR“, kde sdílí video perličky ze svého života.

Ve videích pochopitelně nechybí ani jeho děti a právě Georgina. Fotbalista saúdskoarabského Al Nassru ji tam oslovuje jako svou „manželku“, nikoliv přítelkyni.

„Moje žena Gio,“ řekl ve videu Ronaldo. A tím jak slovo „žena“ zdůraznil se podle mnohých prozradil. Stejně o Georgině mluvil i v nedávné reklamě.

Oslovení samozřejmě není žádným důkazem jejich sňatku, samotný fotbalista ostatně rád sdílí střípky ze svého soukromí, a tak by bylo s podivem, kdyby se nepochlubil fotkami ze svatby.

Všímaví fanoušci ale řeší i prstýnky. Georgina má na prsteníčku levé ruky velký prsten, který je podle mnohých komentářů určitě snubní. Na stejné ruce ostatně nosí prsten i Ronaldo, který s Georginou chodí už osm let.

Půvabná modelka a influencerka pochází z Argentiny, Ronaldo se do ní zakoukal v butiku Gucci v Madridu, kde tehdy pracovala jako prodavačka. A byla z toho velká láska. S Ronaldem si oba přáli velkou rodinu, což se jim splnilo. Šestiletá dvojčata Eva Maria a Mateo přišla na svět pomocí náhradní matky, společně mají ještě šestiletou dceru Alanu a dvouletou Bellu. Georgina s Ronaldem vychovává také jeho staršího syna Cristiana Juniora (14).

Další články

Načítám