Hlavní obsah
Článek

Chorvatská modelka Ivana Knöll opět nechyběla na fotbalovém zápase svých miláčků. Zemi na Jadranu ale ve středu moc štěstí nepřinesla, ač byla opět středem pozornosti. Chorvatští fotbalisté remizovali s Albánií 2:2, první zápas se Španělskem pak prohráli 3:0 a čeká je ještě zápas s vítězi posledního Eura Italy.

Temperamentní modelka opět fandila ve speciální podprsence s typickým chorvatským šachovnicovým vzorem. Vnady se jí draly ven a fanoušci, kteří stáli v její blízkosti, nevěděli, kam dřív s očima. Ivana také rozdávala jedno selfíčko za druhým a posilovala si svou početnou fanouškovskou základnu.

Brunetka se proslavila na fotbalovém mistrovství světa v Kataru, kde Chorvaté skončili na skvělém třetím místě. Modelka mezitím provokovala tamní muže v sexy outfitech, za což často sklízela kritiku. V konzervativní, nábožensky založené zemi jí dokonce hrozil postih. Ona sama na sebe ráda strhává pozornost.

Na Euru v Německu už stihla urazit vzhled německé moderátorky Laury Wontorry. „Milá Lauro, kdybych vypadala jako ty, budu raději nosit zimní oblečení,“ rýpla si. Aby pro ni ale fotbalové Euro neskončilo dříve, než začalo.

Chorvatům hrozí, že skončí už ve skupině, a tím by se Ivaně rozplynul sen o dalších zápasech, kde by se mohla „prsit“ před fanoušky a zvětšovat svůj počet sledujících na Instagramu, kterých jsou aktuálně tři miliony, což je slušný počin. Na MS v Kataru ji totiž nikdo neznal a začínala na několika tisících. Coby spoře oděná fanynka ale uměla úspěch chorvatské fotbalové reprezentace „šikovně prodat“ a využít ve svůj vlastní prospěch.

Další články

Načítám