Hlavní obsah
Článek

V metropoli odstartovalo natáčení dlouho očekávaného seriálu Blade Runner 2099. Jeho hlavní hvězdy už dorazily a užívají si místní atmosféru. Fanoušci šílí a na základě jediné fotky v bikinách a kšiltovce s nápisem Praha pátrají po svůdné herečce Hunter Schafer na pražských střechách.

Když do Prahy dorazil štáb chystaného seriálu Blade Runner 2099, nadšení fanoušků na sebe nenechalo dlouho čekat. Hlavními tvářemi budou tentokrát dvě ženy, Hunter Schafer a Michelle Yeoh. Hunter, která začala jako transgender modelka, se proslavila především díky roli Jules v seriálu Euforie. Její tvář se ale objevuje i v posledních Hunger Games nebo v letošních filmech Milé laskavosti či v hororu Cuckoo.

Na základě fotky v plavkách a s cigaretou v puse, která přistála na sociální síti X, lidé Hunter Schafer (25) hledají. Neodpustí si ale ani komentáře, že herečka fotkou propaguje škodlivé kouření.

Druhou z protagonistek, oscarovou Michelle Yeoh (61), můžeme znát třeba z filmu Tygr a drak nebo Všechno, všude, najednou. Ta sdílela na svých sítích své první dojmy z metropole, kterou si okamžitě zamilovala.

Seriál, který volně navazuje na legendární filmy z let 1982 a 2017 od režisérů Ridleyho Scotta a Denise Villeneuva, obsadí na následujících šest měsíců Barrandovská studia. Ta se díky rozpočtu přesahujícímu jednu miliardu korun přemění na futuristické Los Angeles.

„Teprve se začíná, tak uvidíme, jak to dopadne. Ale vypadá to, že to bude jeden z finančně nejnáročnějších projektů,“ popisuje v rozhovoru pro Seznam Zprávy Pavlína Žipková, národní filmová komisařka Czech Film Commission.

Další články

Načítám