Hlavní obsah
Článek

Kateřina Kaira Hrachovcová (49) je zpět, aby svoje fanoušky opět potěšila svou perfektní postavou. Tentokrát dokonce z několika úhlů. A že se bylo na co dívat.

Herečka a tatérka ví, že její postava je bezchybná, a čas od času ji na svém profilu na sociální síti ráda ukazuje. Při pohledu na Kateřinu by člověk sotva uvěřil, že už letos na podzim oslaví kulaté narozeniny s pětkou na začátku. Díky zdravému životnímu stylu a pohybu se ale tato dáma rozhodně nemusí bát ukázat se v plavkách nebo i bez.

„Sport, pohyb? Nemám tréninkový plán, to je svazující. Vždy podle pocitu, času, chutě. Yoga, intenzivní chůze, běh. Procházky, túry JO. Nejlepší výlety jsou pěší,“ prozradila nedávno tajemství svého vzhledu.

A kde jinde předvádět své křivky než na dovolené u moře. Kaira v těchto dnech tráví svůj čas podle všech indicií v Egyptě, kde se teploty v současné době pohybují kolem 38 stupňů. Není tak divu, že čím méně oblečení na sebe herečka oblékne, tím lépe. Svým fanouškům se ukázala na sérii fotek, kdy se prochází kolem egyptské malby a tělo má stejně pěkné, ba i lepší než ztvárněné krasavice. Čehož si samozřejmě všimli i její sledující.

Famózně krásná, bohyně, kočenda nebo dělo tělo, tak lidé častují Kateřinu, které lichotí dokonce i heterosexuální ženy. Kateřina ale netráví svou dovolenou jen tím, že by se procházela po okolí v plavkách. Se sledujícími například sdílela i střípky z výletu na čtyřkolce. Tak uvidíme, jaké zážitky si ještě ze své dovolené odveze.

Další články

Načítám