Hlavní obsah
Článek

Král slovenského rapu Patrik Vrbovský alias Rytmus (47) se chystá na největší koncert své kariéry. Loni vyprodal pražskou O2 arenu s Konrafaktem, nyní se o něco podobného pokusí jako samostatný interpret, což se zatím žádnému česko-slovenskému umělci dohromady nepodařilo.

„Teď budu vystupovat sám, takže nebude žádný doprovod. V celé té velké hale to bude stát je na mně. Bude to jiné v tom, že ukážu své showmanství, práci s dechem, hlasem, autenticitu, živelnost a to, jak žiji hudbou. Prostě to celé bude o mně a našem propojení s mými fanoušky. Stage a dramaturgie bude diametrálně odlišná než s Kontrafaktem, protože celá moje sólová kariéra se s Kontrafaktem nedá porovnávat,“ nechal se pro Super.cz slyšet Rytmus.

Přípravy na koncert jsou v plném proudu. Extrémně drahou show má na starosti 120 lidí, s vizuální show pomůže i umělá inteligence. Podle zákulisních informací se cena jeho show odhaduje na sedmimístnou částku v eurech. Rytmus už zveřejnil také jména hvězdných hostů. Chybět mezi nimi nebude ani jeho bývalá přítelkyně Dara Rolins (51), která Rytmusovi oplatí jeho vystoupení na jejím velkolepém lednovém koncertě ve stejné vysočanské hale.

Po rozchodu si sice nemohli přijít na jméno, rány jsou ale zjevně zahojeny. „Jsou tady všichni, které respektuji a kteří nějakým způsobem patřili a patří do mého života,“ říkala Rolins na adresu Rytmuse. „Děkuju ti za všechno, že se o nás všechny staráš, a přeju ti lásku a zdraví,“ opětoval jí hezká slova pro změnu Rytmus, který své expartnerce dá prostor na svém koncertě.

„Všichni dobře víme, že toto bude doposud největší oslava mojí kariéry a mých hitů. Dává tedy smysl, aby se tam objevili všichni, kteří jsou neodmyslitelnou součástí mé hudební cesty. Jedním z těchto lidí je i Dara Rolins, se kterou máme nesmrtelný hit Party DJ. Spojuje nás nejen tento song, ale také dlouhá historie, a proto je mi velkou ctí, že bude součástí oslavy. Velmi se na to těším,“ prohlásil Rytmus.

Dalším hvězdným hostem, kterého si slovenský raper pozval do vysočanské arény, je známý slovenský zpěvák Igor Kmeťo. „Tento člověk je neoddělitelnou součástí mého hudebního života. Bez něj bych nebyl tam, kde jsem! To, co jsme společně vytvořili, bylo doslova průlomové,“ nechal se slyšet Rytmus, který má s Igorem a také s Kmeťobandem na kontě úspěšnou píseň z roku 2014 s názvem Amen Savore.

Více než 20 tisíc fanoušků se 14. září může těšit také na zpěvačku Tinu a známé rapery Ega a Viktora Sheena. Nejvěrnější fanoušci si kromě koncertu budou moci s Patrikem užít také nezapomenutelnou večeři přímo ve vysočanské hale. „V prodeji jsou limitovaná místa pro společnou večeři, kterou si vychutnáme den před koncertem. Ukážu vám, jak se staví stage, a uvidíte i moji šatnu. Jsem rád, že můžeme společně spojit naše světy na tyto chvíle. Velmi se na vás těším,“ řekl Rytmus.

Další články

Načítám