Hlavní obsah
Článek

Ještě jsme se nedosmáli nad jeho houbařským úlovkem a narážkou na jeho příjmení a už je tu další třeskutě vtipný příspěvek. Náměstek pro dopravu Zdeněk Hřib aktuálně řádí jako ničitel odpadkových košů.

„Představujeme vám nové plastové koše pro Prahu,“ zvolal bývalý primátor a jal se nové přírůstky do odpadového hospodářství podrobit velké zatěžkávací zkoušce. Vzal jeden z exemplářů a rozhodně ho nešetřil. Rajtoval po něm jako smyslů zbavený, až bylo nejednomu člověku plastového fešáka líto. „Těch karate prvků tam bylo možná až trochu moc,“ usmíval se Martin.

„Co vám ten koš udělal, Zdeňku?“ ptal se jeden z uživatelů na síti X. „Nic mi neudělal. Bylo mi řečeno, že je super odolný, tak jsem si udělal malý crash test, abych si to potvrdil,“ nechal se slyšet Hřib.

„K ničemu jsem nevyzýval. A jak říkám, koš je super odolný, ale určitě ne nezničitelný. To není nic,“ hájil se.

„Ač sám nekuřák, tak koši chybí kovová plocha, o kterou lze típnout nedopalek,“ poznamenal Guy. „A jak je to s objemem? Působí jako výrazně menší než zelený, který bývá často přeplněný,“ podivil se Lukáš.

„Dobrý návod pro vandalismus,“ podotkl Antonín. „Je to hezký, ale nemyslíte, že to teď budou všichni zkoušet?“ ptal se Radek náměstka pro dopravu. Ten svou „košíkovou“ dost překvapil. Zlí jazykové tvrdí, že by se spíš než takovým videům měl věnovat dopravní situaci v Praze, kterou má v gesci.

Hřib se jistě bude hájit tím, že když jsou koše v ulicích, jsou také účastníky silničního provozu. A že když by na to přišlo, mohlo by je přejet i auto, aniž by se jim cokoli stalo, až tak jsou bytelné.

5
fotek
Související témata:
Odpadkové koše

Další články

Načítám