Hlavní obsah
Článek

V životě neměla zpěvačka Klára Kolomazníková, která bývala součástí kapely Holki, na růžích ustláno. Nevyšly jí vztahy s muži, sama vychovává dceru Valerii, ale řádně ji potrápilo i zdraví, když jí byla diagnostikována Crohnova nemoc. „Zažila jsem toho hodně a tyhle situace mě udělaly silnější,“ míní.

Pokud jde o zdraví, momentálně si nestěžuje. „Momentálně jsem ve stádiu remise, tedy v klidovém stádiu, ale může se to kdykoli vrátit. Tak k tomu přistupuji, ale jsem vděčná, jak to je,“ vysvětlovala Klára, která má dva roky po operaci, jež její stav částečně vyřešila.

Se vztahy už je to horší. „Všechny zkušenosti, když nebudu počítat jednoho člověka, jsou k něčemu dobré. Každý ten vztah mi něco dal. Teď už jsem několik let sama, ale nevzdávám to. Když to přijde, zamiluju se a bude to,“ neztrácí naději Klára.

Tím jedním mužem, kterého nepočítá mezi vztahy, které ji obohatily, je otec její dvanáctileté dcery Valerie. „Jsme v minimálním kontaktu, jen kvůli financím. Dceru jedenáct let neviděl a není tam žádný pokrok. Ale nebránila bych tomu. Pokud jde o výživné, za poslední dva roky se to zlepšilo. Ale tam je minulost, kdy mi dluží statisíce, což se stále neřeší. Nedluží mně, ale své dceři, což si ti otcové často neuvědomují,“ uzavřela.

Další články

Načítám