Hlavní obsah
Článek

Drahomíra Jůzová alias Lady Dee byla jedním z hlavních hostů na Playboy večírku. Ač playmate a hvězda filmů pro dospělé nedodržela dress code na sto procent, protože nezvolila žádný indiánský doplněk, tak jí to velmi slušelo.

„Bohužel jsem nedonesla správný dress code. Poprvé jsem to porušila. Oblékla jsem si korzet, černou sukni, podpatky, ale bez pírka,“ řekla Drahomíra Super.cz.

Nešlo si ovšem nevšimnout, že výrazně změnila svou vizáž. Dříve kompletní černovláska své vlasy zesvětlila a s proměnou zatím nekončí. „Řekla jsem si, že potřebuji nějaké vylepšení, tak jsem to udělala. V černé jsem si připadala taková zvadlá, s tou světlejší barvou se cítím živější, ale není to konec, bude to mít pokračování,“ podotkla s úsměvem a slovy, že je i v osobním životě velmi spokojená. Léto si užila a plánuje další cesty.

„Léto bylo super, jen škoda, že to uteklo tak rychle. Rozhodně bych chtěla, aby bylo ještě teplo, ale už tady máme podzim. Každopádně s cestováním jsem ještě neskončila. Poletím do Ameriky, pak mám nějaké zajímavé focení a potom možná Mexiko,“ dodala kráska s exotickými kořeny. V galerii se podívejte, jak to Drahomíře slušelo.

Další články

Načítám