Hlavní obsah
Článek

Reality show Survivor skončila pro Yenifer Cao (30), která je nyní druhou členkou poroty, jež rozhodne o vítězi. Zejména hráčky si z drsné reality show často odnesou i nějaké zdravotní následky, které mohou mít i delší trvání. V případě Yeni jde o jisté mentální trauma.

„Otevřela se tam nějaká traumata, o kterých jsem nevěděla, že tam ještě jsou. Když mě někdo tlačí do kouta, tak se nedokážu bránit a začnu o sobě pochybovat. Bylo to tedy spíš mentální trauma než následky na těle, ale uvidíme, zda ještě nepřijdou,“ svěřila se Super.cz Yenifer, která také přiznala, že je i díky Survivoru po dlouhé době otevřená vážnému vztahu.

„Jsem otevřená vztahu. Přiznám se, že jsem tomu ale dlouho otevřená nebyla. Hledala jsem samu sebe a musím říct, že ten ostrov mi dal uvědomění si, že jsem připravená být rovnocenným partnerem pro toho druhého. Je to důležité, někdo skáče do vztahu jen tak a už neví, co to obnáší. Já jsem to věděla, ale nevěděla jsem, jestli to dokážu znovu,“ řekla i s tím, jaký by měl její partner být.

„Bavila jsem se o tom s Ivankou Jirešovou (47), že v dnešní době najít chlapa, který má tu chlapskou energii a aby ti dal pocit, že jsi ta žena, je těžké. Ve chvíli, když má chlap převážně ženskou energii, tak v té ženě pak automaticky vyvolá, že se bude ve vztahu chovat jako ten chlap,“ dodala krásná černovláska, která přeje výhru Mikýřovi (30).

Další články

Načítám