Hlavní obsah
Článek

Nejen Vendula Pizingerová (52)Monika Absolonová (47) vzaly letos Krétu útokem. Největší středomořský ostrov zlákal i exministra průmyslu Karla Havlíčka (50). Ten se u moře dost odkopal!

„Výjimečně žádný lokálky ani Betyna, ani český knajpy. Šlapeme po Krétě. Užívejte léto,“ napsal si na síť X politik, který se rozhodl zahrát na hodně lidovou strunu. Nejen co se vybraného slovníku týče.

Znát to bylo i na jeho momentkách, které překvapily ztřeštěností, ta se chvílemi mísila s velkým bizárem. A dost připomínala vizuální prezentaci Andreje Babiše (70) i Aleny Schillerové. Je tedy vidět, že image maker ANO se toho fakt nebojí.

Svými snímky Havlíček rozhodně zaujal. „Vy se koupete oblečenej? Myslel jsem, že to dělají jen stoupenkyně wahábistického islámu,“ vzkázal mu v následné diskuzi Petr.

„Vy neumíte ani do toho moře vlézt normálně,“ konstatovala Lenka. „To i ten váš blábolící šéf ví, že existujou plavky,“ poznamenal Tobby.

„Čucháte k tomu džusu jako ke kokainu,“ všiml si Milan, který zřejmě zaměnil džus za místní likér. To nic nemění na tom, že se expremiér fotící se s tradiční pozorností podniku tvářil vskutku velmi zvláštně.

Co ale chtít od někoho, kdo se koupe oblečený. Prostě excentrik každým coulem, který se našel a projevil až v dalekém Řecku, kde konečně sebral odvahu udělat to, co dlouho plánoval.

Další články

Načítám