Hlavní obsah
Článek

Hned dvakrát si Karel Havlíček (50) pořádně naběhl, když informoval o svých předvolebních cestách. Však to taky exministrovi průmyslu a obchodu dali lidé pěkně sežrat. A rozhodně nejen kvůli tomu, že degustoval guláš.

„Dozimetr nezačal v Praze, ale ve středních Čechách. I proto jdu do krajských voleb a chci pomoct ukončit tyto mafiánské praktiky u nás v kraji. Dopoledne Beroun, odpoledne jako každý rok na festivalu v Postřižíně,“ pochlubil se politik na sociálních sítích.

„Pane Karel, příště víc vzpomínejte. Bez toho je vaše blábolení ultrablábolením,“ vmetl mu Miroslav Etzler (59). Známý herec pro samé rozčilení zapomněl na pravidla 5. pádu, protože tímto způsobem Karla rozhodně neoslovujeme, ani nevoláme.

„Mafiánské praktiky u vás v kraji provozoval někdo jiný,“ poukázal Dominik, který připojil článek o někdejší hejtmance Jaroslavě Pokorné Jermanové a jejímu „hospodaření“ se služebním vozem. Ten její manžel Jakub Pokorný používal k soukromým účelům.

Našli se i tací, kterým se nelíbil Havlíčkův mlsný jazyk. „Havlíčku, po tobě už nikdo ten guláš jíst nebude? Sníš ten kotel sám? Protože naběračkou jí guláš jen bezohledný dobytek,“ rozlítil se Josef.

„Tak a ten kotel guláše můžou vylejt, když sis v něm vymáchal d*žku. Jen hovado může na veřejný akci srkat guláš z naběračky,“ přidal se na síti X uživatel Ten z lesa. Pravdou je, že tímto gestem si exministr fanoušky příliš nezískal.

Další články

Načítám