Hlavní obsah
Článek

S blížícím se koncem léta si i politici chtějí užít slunečních paprsků, rodiny a oblíbených činností, na které v průběhu roku nezbývá čas. Výjimkou není ani náměstkyně pražského primátora Alexandra Udženija, která se na dovolené v Chorvatsku dost rozjela.

„Zdravím z prázdnin z oblíbeného Chorvatska. Doufám, že si léto také užíváte a nebo vás to ještě čeká. A když už na rajčata, tak ať to ladí,“ komentovala snímek, na němž pózuje s bedýnkou rajčat.

„Užijte si léto naplno a načerpejte pozitivní energii, ať se na sebe víc usmíváme,“ doplnila někdejší místopředsedkyně ODS, která se toho nebála a ukázala se v plavkách. Ty, jak řekla, sladila s barvou na slunci uzrálých rajčat a rozhodně nešlápla vedle. A bezesporu zabodovala víc než exministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (50). Ten se na dovolené na Krétě koupal v moři oblečený.

„Moc ti to sluší,“ vzkázala jí na dovolenou Danuše. „Paní inženýrko, konečně vás vidím v plavkách! Těším se na další snímky a přeji příjemnou rekreaci,“ okomentoval fotku Martin.

Spolu s dalšími fanoušky se skutečně dočkal. Udženija se pochlubila i fotkou parádního koláče s malinami, který je jako stvořený pro letní čas dovolených. Dokonce připojila i recept. Ten byl poněkud obsáhlejší, a tak se dá předpokládat, že si na něj každý netroufne. Politička ale moc stála o to, aby právě tento na jejím instagramu zazářil.

Podobně jako snímky z trajektu, kterým se s rodinou přemisťovala. „Vždycky mě fascinovaly. Co všechno se do nich vejde! Natočila jsem vám video na trajektu Juraj Dalmatinac, který má kapacitu 1200 osob a 138 aut,“ nechala se slyšet.

Spíš než trajektem náměstkyně primátora Bohuslava Svobody zaujala svou odvahou a tím, že nemá problém ukázat se v plavkách. Klidně i dvoudílných. Proč taky? Rozhodně se nemá za co stydět. Leckteré dívky a mladé ženy by jí mohly závidět. Uvidíme, jestli inspiruje i další vlivné ženy tuzemské politiky.

Další články

Načítám