Hlavní obsah
Článek

Bývalý pilot Formule 1 Ralf Schumacher (49) nedávno učinil překvapivý coming out. Prozradil, že už nějaký ten pátek žije po boku muže. S francouzským přítelem Etiennem tvoří pár už několik let, svou orientaci ale poměrně dlouhou dobu tutlal.

Mladšího bratra slavnějšího Michaela Schumachera (55) podpořil v coming outu i jeho syn David (22), který je také automobilovým závodníkem. To Ralfova exmanželka Cora (47) nese jeho krok zjevně velmi těžce. Jejich čtrnáct let trvající manželství přitom skončilo již před devíti lety.

Cora prý o Ralfově homosexualitě nevěděla a netušila, že plánuje coming out. „Je to obrovská bolest v srdci, cítím se zneužitá. Oloupená o svá nejlepší léta. Byl ke mně upřímný? A co je nejdůležitější, miloval mě vůbec?“ řekla Cora v rozhovoru pro Der Spiegel. Její exmanžel ale záhy popřel, že by Cora nevěděla o jeho vztahu s manažerem Etiennem. Na sociální síti zveřejnil WhatsAppovou konverzaci Cory a Etienna z loňského října.

Cora mu ve zprávách gratuluje k údajné svatbě. „Gratuluji,“ psala Cora. „K čemu?“ ptal se Etienne. „Slyšela jsem, že jste se vzali, protože oba nosíte prsteny na pravé ruce,“ odpověděla mu Cora. Ralfův přítel se jí pak snažil vysvětlit, že ve Francii se snubní prsteny nosí na levé ruce, u srdce. „Ralf je Němec. Tak jako tak, jsem za vás oba šťastná,“ odvětila mu Cora. Etienne jí pak poděkoval.

Ralf Schumacher zveřejnil konverzaci své exmanželky s jeho přítelem.

Cora teď ale vypadá jako velká lhářka. O orientaci svého ex totiž minimálně loni věděla. Jakmile ale Ralf zveřejnil zmíněnou konverzaci, zuřila. „Jak ubohý musí být člověk, aby nelegálně publikoval soukromé zprávy z WhatsAppu,“ prohlásila naštvaně Cora, která prý nemá nejlepší ani vztahy se svým synem Davidem. Ten musel mezitím se svým otcem Ralfem čelit otázkám reportérů německé stanice RTL. S otcem se totiž zúčastnil závodů v Prototype Cupu v Nürburgringu, kde se před novináři nedalo moc schovat. „Nemám s tím nic společného,“ odpálkoval všechny dotazy, které se týkaly sporu jeho rodičů s tím, že se soustředí jen na závodění.

Další články

Načítám