Hlavní obsah
Článek

Je to pár měsíců, co se bývalá manželka Leoše Mareše (48)pochlubila velkou novinkou. Jejich společný syn Jakub bude studovat v Americe, dostal se na floridskou univerzitu Florida Southern College. Z Miami nyní poslala Monika Marešová (49) svým fanouškům pozdrav.

Pohoda na pláži s drinkem v ruce. Monika Marešová už se synem vyrazila na Floridu, kde by měl brzy nastoupit do školy. Před začátkem školního roku si však užívají společné chvíle v Miami. Nadšená milovnice vodních sportů tak z bílé pláže poslala pozdrav jen v plavkách a předvedla svou figuru.

Z města však není nadšená tak, jako tomu bylo dřív. „Na Miami jsem byla už popáté. A na rovinu, byla jsem trochu zklamaná. Dřív bylo víc ,živé‘, milejší lidi. Nyní jako by mu chyběl ten prdlý nádech. Spousta obchodů a restaurací zrušených. Obchody, co zůstaly, tak rozhrabaný, špinavý, málo prodavaček, tak se stály šílený fronty na kabinky a pak na kasu. A jako ty ceny? To je taky děs! Moře teda krásně teplé, ale špinavé od řas, což ale není problém jen Miami,“ svěřila se Monika, která se pochlubila synem Kubou, který se věnuje také vodnímu lyžování.

„Když byl loni na Floridě trénovat a já ho tam přepadla, poprvé jsem připustila, že bych asi souhlasila i s Floridou. Pokud se chce dál ve vodních lyžích rozvíjet, je to skvělá příležitost,“ svěřila se bývalka Leoše Mareše. Jejich syn nastupuje na školu vzdálenou zhruba čtyři hodiny od Miami a rozhodně nepůjde o levnou záležitost. Školné vyjde ročně na více než jeden milion korun. Ubytování na koleji vyjde za studenta v průměru na 210 tisíc korun a stravování v základním balíčku vychází na nějakých 130 tisíc korun.

Další články

Načítám