Hlavní obsah
Článek

Jak může vypadat odvrácená strana Hollywoodu, už několik let na vlastní kůži zažívá Loni Willison. Svého času si užívala pohádkového života obdivované modelky po boku známého seriálového herce Jeremyho Jacksona. Jejich vztah ovšem skončil před deseti lety rozvodem a podle modelky zapříčinil její pád na dno, z něhož se Loni už odmítá odrazit. A přestože přiznává, že ji zrazuje zdraví a trpí silnými bolestmi, jakoukoli nabízenou pomoc odmítá.

Loni si poslední roky veškeré své jmění vozí v nákupním vozíku a kontejnery se staly jejím zdrojem obživy i šatníkem v jednom. Do jejich útrob se noří tak hluboko, že jí z něj mnohdy koukají jen nohy. Bývalá modelka, která se netají tím, že propadla drogám, již před časem přiznala, že trpí velkými bolestmi, a to především v oblasti břicha. Přišla také o většinu zubů a její prsty na rukou utrpěly vážné defekty.

Její strmý pád na dno a rezignace na lepší zítřky jsou smutným důkazem toho, jak moc mohou člověka semlít psychické potíže, které Loni sužují převážně od rozvodu s představitelem Hobieho z Pobřežní hlídky, jehož za to, jak dopadla, otevřeně obviňuje.

Rodilá Kaliforňanka, která kdysi zdobila obálky časopisů především s fitness tematikou, jelikož byla zároveň známou trenérkou, ovšem už rezignovala a nabízenou pomoc prý odmítla s tím, že o ni nikdy nežádala. Jeremy v minulosti rovněž bojoval se závislostí na alkoholu a drogách a potýkal se i s potížemi se zákonem, ale dostal se z nejhoršího a dnes se živí jako osobní trenér.

Další články

Načítám