Hlavní obsah
Článek

Bývalý manžel Aleny Šeredové (46), slavný italský gólman Gigi Buffon se oženil se svou partnerkou, televizní reportérkou Ilarií D'Amico. Svatba proběhla v severozápadním Toskánsku v provinciích Lucca a Massa-Carrara s romantickými výhledy na moře.

Své sliby si řekli před 250 hosty, mezi kterými nechyběly sportovní hvězdy, ale také například herečka Monica Bellucci (59) s partnerem, americkým filmovým režisérem a scenáristou Timem Burtonem (66). Novomanželé sdíleli radostnou novinku na sociálních sítích, kde se fanoušci mohou pokochat, jak to páru slušelo. „Konečně MY,“ uvedli stručně.

Láska mezi Buffonem a Ilarií trvá už deset let. Televizní reportérka byla dokonce důvod, proč v roce 2014 skončilo jeho předchozí manželství s českou modelkou Alenou Šeredovou, se kterou má dva syny. Ilarie a Gigi se poprvé setkali během rozhovoru v televizním studiu, kde přeskočila jiskra. Nějakou dobu si dopisovali a jednoho dne vyšly v italském magazínu jejich společné paparazzi fotografie.

„Nemám k té paní žádný kladný vztah, ale přesto o ní před dětmi nikdy nemluvím hanlivě. Nikdy mi neujede nějaká nadávka, na to si dávám velký pozor. Naopak se snažím, aby ze mě děti necítily žádnou zášť nebo nenávist. Nechci je takovými věcmi zatěžovat. Nechci kluky přesvědčovat, že se máme všichni rádi a jsme jedna rodina, když to tak není. Přetvařovat se nebudu,“ řekla Alena v roce 2016 pro magazín Maminka k výchově svých synů s bývalým manželem.

Nyní je Alena Šeredová šťastná po boku dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho, za kterého se provdala v roce 2023 a mají spolu dceru Vivienne.

Další články

Načítám