Hlavní obsah
Článek

Kolem herce Matouše Rajmonta (51) je v posledních dnech pořádně rušno. Jeho jméno je v současné době skloňováno v médiích častěji než kdy dříve, ovšem ne tak, jak by si nejspíše přál. Herec a promotér boxerských zápasů zdemoloval pánské holičství kousek od Prahy, díky čemuž má nyní na krku policii. O celém incidentu a o tom, proč k nepříliš šťastnému jednání z jeho strany došlo, se rozpovídal v exkluzivním rozhovoru pro Super.cz.

„Jediný, co dokážu odpovědět velmi stručně. Nic jsem neukradl, nikomu jsem neublížil a nějaký důvod to mělo,“ říká na úvod Rajmont. Ten před necelými dvěma týdny v ranních hodinách poničil prostory pánského kadeřnictví v Říčanech, a je proto vyšetřován policií pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Herec svůj prohřešek nikterak neodmítá, ba naopak. Dle svých slov se následně sám udal na policii. Co ho ale k nepříliš šťastnému jednání vedlo?

Zkrátka mu ruply nervy. Může za to spor s jeho bývalým obchodním partnerem, s nímž došlo na finanční rozepře. „Rozhodl jsem se vyřešit nějaké trable, které jsem měl se svým společníkem, i když, jak všichni vědí, vše bylo papírově napsané na něj,“ rozpovídal se Rajmont, který přiznává, že dohoda mezi ním a druhou stranou bohužel proběhla jako tzv. za staré školy. Pouze ústní formou, nikterak papírově. „Z druhé strany je komunikace trochu arogantní, ješitná, ohánění se právníky. Tak se to děje s víc lidmi,“ dodává syn herečky Ivy Hüttnerové, na kterého se nyní obracejí další lidé, kteří mají s nejmenovanou osobou podobné zkušenosti.

„Nemyslím si, že by to bylo impulzivní jednání v afektu. Já jsem tam schválně šel, když bylo zavřeno, schválně jsem se nijak nemaskoval. Já jsem si šel rozbít věci, které jsem zaplatil a za které jsem nikdy nedostal peníze, ačkoli jsem je měl slíbené,“ hájí se Rajmont.

3
fotky

Další články

Načítám