Hlavní obsah
Článek

Když vyráželi na velkolepou párty do Brna, tohle rozhodně neměli v plánu. Herečka Patricie Pagáčová (35), která se rozešla s manželem Tiborem, jenž je otcem jejich společné dcery Bibiany, poprvé oficiálně představila svého nového přítele.

„Myslela jsem si, že jde o akci bez přítomnosti médií, jinak bych se asi lépe připravila,“ řekla Super.cz Patricie, která neměla v plánu večírek ve staré brněnské zbrojovce pojmout jako oficiální oznámení, že není single. Ale vlastně jí nezbylo nic jiného.

„Věděla jsem, že nějaké fotky by stejně vznikly,“ krčila rameny herečka, která s novým přítelem raději zapózovala, než aby médii prolétly fotografie, kde by nemuseli vypadat nejlépe. Už se spolu ostatně objevili na paparazzi fotografiích v jiných médiích, k nimž odmítla komentář.

Já jsem Alex,“ představil se nám sympatický vysoký vousáč s vyholenou hlavou, který nyní Patricii provází nejen na mejdan, ale také životem. „Víc bych o něm ale říkat nechtěla. Jen to, že je to můj přítel,poprvé Super.cz Pagáčová přiznala, že je zamilovaná.

Další články

Načítám