Hlavní obsah
Článek

Australská herečka Isla Fisher, kterou si jistě dobře vybavíte z komedií Nesvatbovi či Holky na tahu, nechyběla na večírku prominentů v londýnské restauraci Chiltern Firehouse, která ve čtvrtek večer slavila desáté výročí od svého vzniku. V podniku to praskalo ve švech a mezi celebritami, které si událost nenechaly ujít, byla právě i sympatická zrzka, která se loni rozešla s manželem Sachou Baronem Cohenem.

Osmačtyřicetiletá maminka dcer Olive (17) a Elulu (14) a ještě devítiletého syna Montgomeryho opouštěla podnik až v pátečních ranních hodinách a zdálo se, že nemá příliš pevnou půdu pod nohama. Během cesty k přistavenému vozidlu zřejmě zakopla o obrubník a upadla na zem. Zpátky na nohy jí tak musela pomoci kamarádka a následně už se pojistila, aby se nepříjemnost neopakovala. Venku totiž kvůli hvězdnému osazenstvu čekalo hned několik fotografů dychtících po zachycení celebrit. Pokud některá z nich náhodou na akci přebrala, o to pro ně lépe.

Nestárnoucí Isla, která se s filmovým představitelem Borata, Bruna či Aliho G, rozešla loni po více než dvaceti letech vztahu a čtrnácti letech manželství, byla jistě ráda, když konečně usedla do bezpečí vozidla. Jak nepříjemná jí ovšem byla přítomnost fotografů, bylo na první pohled jasné…

Další články

Načítám