Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (31) si ráda zahrává s módou a i svým posledním kouskem dokázala, že má nejen dobrý vkus, ale také dokáže ovlivnit spoustu lidí, kteří pak chtějí být jako ona. Vyšla si v darovaném pyžamu a její sledující už mluví o revoluci.

Zpěvačka má úspěch nejen díky zlatu v hrdle, ale i díky tomu, že její outfity na vystoupeních nikdy nebývají nudné. Někdy sice dostane vyčiněno od módních kritiků, sama si z toho ale zřejmě nic nedělá a příště oblékne třeba ještě zajímavější model. Libuje si třeba ve vysokých kozačkách, upnutých kraťáskách a teď předvedla, že nepohrdne třeba ani pyžamem.

V úboru, který všichni běžně oblékají jen do pelíšku, si Ewa vyrazila do kina na film Vlny, kde zní na konci i její píseň. „Dostala jsem dnes od mámy pyžamo. Baví mě tak, že jsem v něm šla do města. No a co,“ napsala Ewa k fotce, na které pózuje na toaletách. Ke kraťasům opravdu zvolila pyžamo a vlna lichotek na sebe nenechala dlouho čekat.

„Nevypadá jako pyžamo a je to hodně pěkný outfit, prozradíte, odkud je?“ ptá se fanynka, kterou ovšem Ewa zklamala, protože jí zopakovala, že pyžamo bylo dárek, a tudíž neví, kde bylo koupeno.

„Je krásné, já bych ho asi taky nosila ven“ nebo „Ewi, ty jsi prostě bohyně“ či „Moc vám to sluší,“ píší další sledující. A někteří už dokonce chtějí prosadit novou módní vlnu. „Ewa Fest všichni v pyžamech?“ navrhuje Sára a přidávají se i polští fanoušci.

Tak uvidíme, kolik se na příštích koncertech sejde dam, které místo normálního oblečení obléknou po vzoru svého idolu pyžamo.

Další články

Načítám