Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (31) prožívá další ze svých životních milníků. Jako svého hosta si ji na dva koncerty v Hradci Králové vybral zpěvák Ed Sheeran (33). A jeden už má zpěvačka za sebou.

Sobotní den musel být pro Ewu jako vystřižený ze snu. Na pozvání Eda Sheerana se stala jeho předskokankou, která se na pódiu objevila po osmnácté hodině. Druhým předskokanem je britský písničkář Calum Scott. „Tohle je šílený, ale je to pravda‼️ Special guest dvou koncertů Eda Sheerana. Každý pro 50 tisíc lidí. Navíc jsme prý jeden z mála lokálních supportů, co si Ed vybral na celosvětovém turné. Jsem unešená a naplněná vděkem,“ svěřila se zpěvačka na začátku července, když se k ní krásná zpráva dostala.

A včera se dočkala a všechno bylo naprosto velkolepé. Ewa se svými fanoušky sdílela spoustu videí a fotografií z příprav i ze svého vystoupení, které se nakonec povedlo na jedničku. Velmi spontánní byla Ewina reakce na to, když ji management zpěváka požádal o schůzku. Ve zprávě stálo, že by Ed rád pozdravil Ewu, pokud bude mít čas, a ta větu okomentovala prostým: „To si děláš pr*el?“

Na vystoupení Ewa oblékla krásné modré krátké šaty a své oblíbené „Hromnice“ a i z jejích výrazů je jasné, že si celou akci užila i přesto, že určitě musela být velmi nervózní. „Wow, to musí být pocit, jste skvělá Evo,“ shrnula za všechny jedna ze zpěvaččiných sledujících.

Další články

Načítám