Hlavní obsah
Článek

Eva Perkausová (30) vyrazila s manželem Ivanem Heckem o víkendu na světové finále soutěže Elite Model Look. Krásná moderátorka tak promluvila i o svých zkušenostech s modelingem. V minulosti například fotila i pro známý magazín Playboy.

„Já nemám zkušenosti s modelingem jako takovým, třeba chození po mole, to s mojí výškou nepřipadá v úvahu, ale spíš mám zkušenosti s fotomodelingem, což je nějaký koníček, který mě baví,“ prozradila Eva Perkausová Super.cz.

Eva Perkausová je dvojnásobná maminka. První syn se jí narodil koncem roku 2022 a letos v lednu přivítala na svět druhého, a tak se doma rozhodně nenudí. S rodinou se už těší k  moři, kde si i díky své mamince a tchyni dopřeje i nějaký ten relax.

„Letos poprvé pojedeme ve vícero lidech. Vezmeme maminku a tchyni, takže s sebou budeme mít pomocnice,“ prozradila moderátorka s úsměvem a zároveň nám řekla, jak je na tom letos s formou do plavek.

„Nejsem připravená vůbec, snažím se chodit poslední dobou do fitka, když mi to čas dovolí, děti jsou doma v klidu a hlídá manžel. Tím, že máme fitko hned vedle bytu, tak se nezdržuji nikde cestou. Snažím se, ale nevím, jestli je ta forma taková, jaká bych chtěla, aby byla. Nicméně já jsem věčný sebekritik a nikdy nebudu taková, jaká bych chtěla, ale snažím se to aspoň do léta napravit,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám