Hlavní obsah
Článek

Prezidentský pár na zámku v Lánech poděkoval nadšencům, kteří se aktivně zasazují o blaho a rozvoj regionů. Během svých cest jich EvaPetr Pavlovi potkali spousty a nyní se rozhodli, že jim za jejich úsilí a píli náležitě poděkují.

„Na našich cestách po krajích jsme potkali stovky inspirativních lidí. Přes 150 nadšenců z vybraných částí republiky, kteří se výrazně podílejí na zlepšení života ve svých regionech, jsme dnes pozvali na zámek v Lánech,“ informoval na sociální síti prezident, který tentokrát odložil sako a hosty pro zahradě provázel v méně formálním modelu, než bývá zvykem.

„Věřím, že dnešní odpoledne bude sloužit k vzájemnému propojování a k dalšímu budování pozitivní síly napříč Českem. Jste důkazem toho, že když člověk chce, tak může být inspirací a měnit mnoho věcí k lepšímu. S Evou jsme moc rádi, že jste přijali naše pozvání,“ doplnil Pavel.

První dáma pro výjimečný den vsadila na oblíbenou a prověřenou klasiku, která jí náramně sluší. Oblékla tmavě modré šaty a obula lodičky s páskem a nižším podpatkem, které slibovaly pohodlný a bezproblémový krok i v zámeckých zahradách.

Pomyslnou třešničkou na dortu byl pak barevný hedvábný šatek, který celý outfit skvěle doladil a patřičně osvěžil.

„Konečně zase reprezentativní a pracovitý prezidentský pár. Děkujeme!“ ozvala se v následné diskuzi na Facebooku nadšená Marie. „Kéž by to byla tradice,“ doplnila ji svým názorem její jmenovkyně.

„Mám radost, opět krásný, smysluplný počin, díky,“ přidala se Helena. „Jste prostě náš prezident,“ vzkázala Danuše. „Skvělé, díky, pane prezidente!“ nechal se slyšet Robin.

Další články

Načítám