Hlavní obsah
Článek

Spatřit Evu Mendes (50) mezi lidmi se v posledních letech rovná malému zázraku, a tak její úterní účast na natáčení televizního pořadu Good Morning America byla velkým překvapením. Není ovšem pochyb, že kdyby nepropagovala svou novou knihu, raději by dala přednost domácímu prostředí tak, jak to v posledních letech dělává.

Jedna z nejvíc sexy hollywoodských hereček s kubánskými kořeny Eva Mendes dala s příchodem dětí přednost rodině, a tak si fanoušci jejích půvabů před kamerou už deset let užívat nemohou. Eva, jejímž manželem je filmový Ken Ryan Gosling (43), si soukromí bedlivě střeží a vyhýbá se i společenským akcím. Svého muže tak nedoprovází ani na významné filmové premiéry nebo udílení cen. O to větší překvapení bylo, když se Eva objevila v úterý ráno před televizními studii v New Yorku…

Rodačka z Miami, která zazářila mimo jiné ve filmech Training Day, Rychle a zběsile 2, Hitch: Lék pro moderního muže, Noc patří nám či Za borovicovým hájem, během jehož natáčení se dala dohromady se svým mužem, totiž přesedlala na profesi spisovatelky.

Mendes, která se ve čtyřiceti letech dočkala první dcery a o dva roky později i druhé, přišla podpořit a zviditelnit svůj debutový knižní počin pro děti. Kniha nese název Desi, Mami, and the Never-Ending Worries (Desi, Mami a nikdy nekončící starosti) a její autorka o ní přišla povyprávět do ranního vysílání.

V dlouhých šatech se zvířecím vzorem s cípy a volánem okolo dekoltu v kombinaci s kozačkami na vysokých podpatcích a modrém ležérně přehozeném kabátu přes ramena vypadala naprosto skvěle a jásajícím fanouškům posílala vzdušné polibky. Jak se půvabná herečka (ne)změnila během let v ústraní se můžete přesvědčit v galerii…

Další články

Načítám